Χμ,ίσως είμαστε λίγο υπερβολικοί με τα παραπάνω αλλά..«φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά»..
Πάντως αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι απο τη σελίδα μας στείλτε μας ενα e-mail και όλο και κάποια λύση θα βρεθεί! :)


email@paramithia.net
Όροι και προϋποθέσεις χρήσεως
Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις είναι οι ισχύοντες διεθνώς για την πρόσβαση και χρήση των ιστοσελίδων

1. Δωρεάν χρήση.

Η χρήση της ιστοσελίδας www.paramithia.net γίνεται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας δωρεάν και χωρίς καμία απολύτως άμεση ή έμμεση επιβάρυνση ή υποχρέωση .

2. Ιδιοκτησία και πνευματικά δικαιώματα©paramithia.gr

Τα παραμύθια που εμφανίζονται στο paramithia.gr στις σελίδες ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ και ΚΟΣΜΟΣ, έτσι όπως έχουν τροποποιηθεί και δημιουργηθεί, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.paramithia.gr.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή τους χωρίς
προηγούμενη γραπτή άδεια και έγκριση των διαχειριστών του www.paramithia.gr.
H ιδέα, ο σχεδιασμός και η μορφοποιήση της σελίδας αποτελούν επίσης πνευματική ιδιοκτησία του paramithia.gr
To paramithia.gr διατηρεί οποιαδήποτε στιγμή και σε κάθε περίπτωση τα πνευματικά, ως και κάθε άλλης φύσης, δικαιώματά του στο προαναφερθέν υλικό καθώς και σε όλα τα μετέπειτα αντίγραφά του, σε οποιαδήποτε μορφή και αν ευρίσκονται.
Τα παραμύθια που εμφανίζονται στη σελίδα ΦΑΝΤΑΣΙΑ αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων τους.
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

3.Ευθύνη για  άλλες ηλεκτρονικές διευθύνσεις

Η ιστοσελίδα παρέχει απευθείας πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες ή/και ηλεκτρονικές διευθύνσεις, στο περιεχόμενο των οποίων το paramithia.gr δεν δύναται να παρέμβει και ως εκ τούτου δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, ούτε παρέχει καμία απολύτως εγγύηση για το περιεχόμενό τους.

4.Διαφημιστικό υλικό


Η ιστοσελίδα περιέχει διαφημίσεις, καθώς και προβολή άλλου υλικού με διαφημιστικό περιεχόμενο, σκοπό και χαρακτήρα. Το paramithia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι των χρηστών, ως και οιωνδήποτε τρίτων που ήθελε θεωρηθεί ότι θίγονται, για οποιαδήποτε παράνομη πράξη ή παράλειψη, ανακρίβεια ή αδυναμία συμμόρφωσης προς τους νόμους και κανονισμούς οποιασδήποτε χώρας ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
To paramithia.gr δεν υποχρεούται να εξετάσει και δεν εξετάζει τη νομιμότητα ή όχι του διαφημιστικού υλικού που προβάλλεται στην ιστοσελίδα (πέραν των προφανών περιπτώσεων προσβολής εννόμων δικαιωμάτων που θα γίνονταν αντιληπτές και από τον μέσο συνετό πολίτη) και ως εκ τούτου δεν δύναται να του καταλογιστεί οποιασδήποτε μορφής ευθύνη. Η ευθύνη αυτή βαρύνει τους διαφημιζόμενους, χορηγούς ή και δημιουργούς του προβαλλόμενου διαφημιστικού αυτού υλικού.

5.Αστικές και ποινικές κυρώσεις

Η χρήση, αναδημοσίευση, κυκλοφορία κλπ ή η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, ακόμη και μελλοντικό, εκμετάλλευση των δεδομένων και των πληροφοριών που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα χωρίς την άδεια του paramithia.gr εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου 2121/1993 "περί πνευματικής ιδιοκτησίας" και στις λοιπές προβλέψεις των ελληνικών νόμων. Η μη άσκηση από το paramithia.gr οποιουδήποτε δικαιώματος εξουσίας ή δικαιώματος αποζημιώσεως, που απορρέουν από το νόμο δεν ισοδυναμεί σε καμία περίπτωση με παραίτηση από το δικαίωμα αυτό.

 

Δεν
κατάλαβα
τίποτα..

Ένας τρόπος να κατοχυρώσεις τα πνευματικά δικαιώματα των έργων που έγραψες είναι να τα καταθέσεις σε φωτοτυπία στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Είναι δωρεάν  και αυτό που χρειάζεται είναι να πας εκεί. Τι γίνεται όμως όταν δε μένεις στην Αθήνα; Τότε υπάρχουν άλλες δύο εναλλακτικές: από τη μία μπορείς να κάνεις κατάθεση εγγράφου σε κάποιο συμβολαιογράφο και από την άλλη μπορείς να αποστείλεις μια συστημένη επιστολή στον εαυτό σου την οποία δεν πρέπει να ανοίξεις. Η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας αποτελεί απόδειξη ότι το έργο προυπήρχε σε περίπτωση μεταγενέστερης δικαστικής διαμάχης

Ο Νομος Περι Πνευματικών Δικαιωμάτων


Τηλέφωνα πληροφοριών ΑΕΠΙ (2111029000)


ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΩ
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;